Servicii persoane fizice

Aviz psihologic pentru angajare

Aceste tipuri de testari se adreseaza persoanelor care doresc sa se angajeze in functii de conducere, in functii cu grad mare de risc (lucru la inaltime, electricieni, fochisti, macaragii, conditii de izolare etc.), cadrelor didactice, si persoanelor care doresc sa se inscrie in institutiile de invatamant superior.

Examinarea psihologica presupune colectarea informatiilor despre client, in vederea aprecierii gradului de compatibilitate cu cerintele postului.

Examinarea psihologica cuprinde:

  • un scurt interviu pentru obtinerea mai multor informatii despre client
  • observatia privind comportamentul clientului pe tot parcursul testarii
  • teste creion-hartie
  • teste pe calculator

Atat testele creion-hartie, cat si cele pe calculator conduc la strangerea de informatii precise, intr-un timp relativ scurt, referitoare la caracteristicile psihologice ale clientului.

Aviz psihologic pentru obtinerea permisului port-arma

Aceste servicii se adreseaza persoanelor care doresc sa obtina permisul port-arma in interes personal sau profesional.

ategoriile carora le este dedicata aceasta ramura a psihologiei, includ: agentii de paza, paznicii, politisti comunitari, padurari, profesori de tir, spotivi amatori si profesionisti, vanatori amatori si profesionisti, persoane fizice ce detin arme pentru autoaparare, angajati si administratori ai firmelor care transporta si comercializeaza arme si munitii si a celor care executa servicii de intretinere a sistemelor de paza si alarmare.

Psihoterapie cognitiv comportamentala

Consilierea psihologica

Este utilizata in vederea optimizarii, autocunoasterii si dezvoltarii personale

Se refera la persoanele care trec primtr-o situatie dificila sau delicate in vederea reechilibrarii personale, care doresc sa se cunoasca si sa se accepte asa cum sunt

O sedinta dureaza 45 de minute si se desfasoara saptamanal

Numarul sedintelor este stabilit, de comun acord cu clientul, in functie de dificultatea si complexitatea problematicii abordate.

Atat testele creion-hartie, cat si cele pe calculator conduc la strangerea de informatii precise, intr-un timp relativ scurt, referitoare la caracteristicile psihologice ale clientului.

Scroll to Top